Karriere

Vi er et av de ledende forretningsjuridiske advokatfirmaer i Norge. Denne posisjonen har vi oppnådd gjennom målrettet rekruttering av flinke medarbeidere gjennom flere år. Dette i kombinasjon med kontinuerlig kompetanseutvikling og et godt arbeidsmiljø som premierer kvalitet, forretningsfokus og lagånd, har gjort Wiersholm til et advokatfirma der folk vokser og trives.

Vil du bli en av oss? Ta gjerne kontakt med en av våre HR-rådgivere eller partnere dersom du ønsker å diskutere dine utviklingsmuligheter i Wiersholm.

LEDIGE STILLINGER 

Vi tar fortløpende i mot søknader til stilling som advokat/advokatfullmektig, trainee og Wiersholm Summer School eller du kan sende oss en åpen søknad.  

Ønsker du å vite mer om vårt studenttilbud last ned Wiersholms studentbrosjyre.

Personvernerklæring for jobbsøkere hos Wiersholm.

Student

De siste oppdateringene og aktivitetene finner du på Wiersholms Facebookside for studenter.

Trainee

Gjennom et traineeopphold får du et unikt innblikk i hverdagen som advokatfullmektig i Wiersholm. For deg er det en gylden anledning til å utvikle deg gjennom utfordrende oppgaver under tett oppfølging fra våre faddere. For oss er traineeprogrammet vår viktigste rekrutteringskanal.

Søk om traineeopphold

Wiersholm Summer School

En uke utenom det vanlige, skreddersydd for deg som vurderer en karriere i et forretningsorientert advokatfirma. Gjennom Summer School får du innblikk i vårt arbeidsmiljø og stifte bekjentskap med partnere og ansatte i Wiersholm. Vi lover en tøff uke med faglig og sosialt påfyll.

Søk på Wiersholm Summer School

Kurs og manuduksjoner

Lær av de beste. Ved å delta på Wiersholms kurs og manuduksjoner får du faglig inspirasjon i pensumrelaterte temaer gjennom foredrag og veiledning fra noen av Norges fremste advokater innen fagfeltet.

Se vårt kurstilbud

Vil du jobbe med de beste?

I Wiersholm finnes spisskompetanse innenfor mange ulike bransje- og juridiske fagområder. Med utgangspunkt i mangfoldet av kompetanser, personligheter og interesser vil du få mulighet til å utvikle deg slik at du kan bidra til å levere gode resultater. Du vil gjennom egen innsats og sammen med andre flinke og mer erfarne advokater løse komplekse og profilerte saker. Du bør trives med faglige utfordringer, like å ta ansvar og ønske å gjøre det lille ekstra slik at klienten blir fornøyd – hver gang.

Med markedets mest krevende klienter er det en selvfølge at Wiersholm har de fremste forretningsadvokatene. Hos oss lærer du av de beste, utvikler deg raskt og ikke minst har det morsomt på veien. Vi har store forventninger til din karriere. Er du engasjert, dynamisk og har høye faglige kvalifikasjoner som du vil utvikle i samarbeid med oss, har vi mulighetene for deg.

Jeg opplever at Wiersholm er satt sammen av hyggelige mennesker som stiller høye krav til seg selv og til sine medarbeidere. Firmaet jobber innenfor ulike forretningsjuridiske områder, noe som også gir et bredt og spennende arbeidsmiljø.

Wiersholmskolen

Tilbudet om livslang læring er en motivasjonsfaktor og inspirasjonskilde for våre medarbeidere. Som Wiersholmer tilbys du kompetanseutvikling innenfor juridiske fag, klienthåndtering, forretningsutvikling, kommunikasjon og ledelse. Den beste læringen får du gjennom praktisk arbeid og kurs, med god støtte fra faddere og kollegaer. Det er gjennom systematisk og målrettet trening man blir virkelig god.

Internasjonal erfaring

Vi er opptatt av din faglige og personlige utvikling. Gjennom opphold hos våre internasjonale samarbeidspartnere, såkalte secondments, får du utviklet deg i ønsket retning og etablert ditt eget unike nettverk.

Alumni

Tidligere ansatte blir gjerne gode forretningsforbindelser. Wiersholms alumniprogram er en fin mulighet til å holde kontakten med tidligere kollegaer og holde seg oppdatert på firmaets virksomhet og utvikling. Dessuten er det en unik sosial arena. Vi avholder jevnlig alumnitreff.

Jeg ønsker å motta invitasjoner

Vi i Wiersholm har også en alumnigruppe på LinkedIn som vi ønsker tidligere ansatte velkommen til å bli medlem av.

Jeg ønsker å bli medlem

Arrangementer

Konferanse
5.september

Transfer Pricing Forum 2019

Frokostseminar
20.august

Frokostseminar - Når blir utenlandske selskaper skattepliktige til Norge?

Konferanse
5.desember

Nordic Buy Out Forum 2019