Karriere

Vi er et av de ledende forretningsjuridiske advokatfirmaer i Norge. Denne posisjonen har vi oppnådd gjennom målrettet rekruttering av flinke medarbeidere gjennom flere år. Dette i kombinasjon med kontinuerlig kompetanseutvikling og et godt arbeidsmiljø som premierer kvalitet, forretningsfokus og lagånd, har gjort Wiersholm til et advokatfirma der folk vokser og trives.

Vil du bli en av oss? Ta gjerne kontakt med en av våre HR-rådgivere eller partnere dersom du ønsker å diskutere dine utviklingsmuligheter i Wiersholm.

LEDIGE STILLINGER

Wiersholm bygger fremtidens advokatfirma ved å koble dyktige og kloke hoder fra et bredt spekter av fagdisipliner. Nå ser vi etter flere kunnskapsrike og engasjerte lagspillere – er du vår neste problemløser?

Wiersholm søker klientutvikler  

Vi ser etter en engasjert og strukturert klientutvikler som vil videreutvikle klientreisen i Wiersholm. Klientutvikleren vil jobbe tett opp mot dedikerte klientteam og forretningsstøtte.

LES MER OM STILLINGEN HER 

Wiersholm søker Compliance og CSR-ansvarlig 

Vi ser etter en engasjert og strukturert Compliance og CSR-ansvarlig.

Du vil ha en sentral rolle i risikostyring og -kontroll i vår virksomhet. Gjennom en risikobasert tilnærming skal du bidra til etterlevelse av gjeldende lover og internasjonale krav knyttet til blant annet antikorrupsjon, varsling, etikk, anti hvitvasking, arbeidsrett, miljøvern, HMS, diskriminering, likestilling og GDPR. Du må holde deg faglig oppdatert og bistå aktivt med råd, veiledning og opplæringsaktiviteter.

LES MER OM STILLINGEN HER

Wiersholm søker Prosjektleder

Vi ser etter en engasjert og strukturert prosjektleder som kan bidra til å styrke vår posisjon og sikre at alle våre klientprosjekter (saker) gjennomføres på en profesjonell, effektiv og helhetlig måte. Stillingen vil ha en bred kontaktflate i firmaet og vil jobbe tett opp mot våre klienter, advokater og vårt prosjektstøtteteam.

LES MER OM STILLINGEN HER

Wiersholm søker Strategi- og forretningsutvikler

Vi ser etter en engasjert og strukturert forretningsutvikler som skal bidra til å styrke vår posisjon, og sikre at vi er i forkant av de endringene advokatbransjen står overfor. Stillingen vil inngå i et team av erfarne strategi- og forretningsutviklere, og ha en bred kontaktflate i hele firmaet. Stillingen rapporterer formelt til COO/CFO.

LES MER OM STILLINGEN HER

Ved spørsmål om stillingene ta kontakt med Senior HR Rådgiver Lene Helstad Haugen eller Markeds- og kommunikasjonsdirektør Christine Liæker Lindberg.

Møt vårt tverrfaglige team

Bli bedre kjent med noen av våre flinke folk som forteller om sin faglige bakgrunn og hverdag i Wiersholm.

LES MER HER


Vi søker også for tiden etter:

- Resepsjonist/
møteromsmedarbeider

- Regnskapsmedarbeider

Vi tar også fortløpende i mot søknader til stilling som advokat/advokatfullmektig, trainee og Wiersholm Summer School eller du kan sende oss en åpen søknad

Ønsker du å vite mer om vårt studenttilbud last ned Wiersholms studentbrosjyre.

Student

De siste oppdateringene og aktivitetene finner du på Wiersholms Facebook-side for studenter.

Trainee

Gjennom et traineeopphold får du et unikt innblikk i hverdagen som advokatfullmektig i Wiersholm. For deg er det en gylden anledning til å utvikle deg gjennom utfordrende oppgaver under tett oppfølging fra våre faddere. For oss er traineeprogrammet vår viktigste rekrutteringskanal.

Søk om traineeopphold

Wiersholm Summer School

En uke utenom det vanlige, skreddersydd for deg som vurderer en karriere i et forretningsorientert advokatfirma. Gjennom Summer School får du innblikk i vårt arbeidsmiljø og stifte bekjentskap med partnere og ansatte i Wiersholm. Vi lover en tøff uke med faglig og sosialt påfyll.

Søk på Wiersholm Summer School

Kurs og manuduksjoner

Lær av de beste. Ved å delta på Wiersholms kurs og manuduksjoner får du faglig inspirasjon i pensumrelaterte temaer gjennom foredrag og veiledning fra noen av Norges fremste advokater innen fagfeltet.

Se vårt kurstilbud

Vil du jobbe med de beste?

I Wiersholm finnes spisskompetanse innenfor mange ulike bransje- og juridiske fagområder. Med utgangspunkt i mangfoldet av kompetanser, personligheter og interesser vil du få mulighet til å utvikle deg slik at du kan bidra til å levere gode resultater. Du vil gjennom egen innsats og sammen med andre flinke og mer erfarne advokater løse komplekse og profilerte saker. Du bør trives med faglige utfordringer, like å ta ansvar og ønske å gjøre det lille ekstra slik at klienten blir fornøyd – hver gang.

Med markedets mest krevende klienter er det en selvfølge at Wiersholm har de fremste forretningsadvokatene. Hos oss lærer du av de beste, utvikler deg raskt og ikke minst har det morsomt på veien. Vi har store forventninger til din karriere. Er du engasjert, dynamisk og har høye faglige kvalifikasjoner som du vil utvikle i samarbeid med oss, har vi mulighetene for deg.

Jeg opplever at Wiersholm er satt sammen av hyggelige mennesker som stiller høye krav til seg selv og til sine medarbeidere. Firmaet jobber innenfor ulike forretningsjuridiske områder, noe som også gir et bredt og spennende arbeidsmiljø.

Wiersholmskolen

Tilbudet om livslang læring er en motivasjonsfaktor og inspirasjonskilde for våre medarbeidere. Som Wiersholmer tilbys du kompetanseutvikling innenfor juridiske fag, klienthåndtering, forretningsutvikling, kommunikasjon og ledelse. Den beste læringen får du gjennom praktisk arbeid og kurs, med god støtte fra faddere og kollegaer. Det er gjennom systematisk og målrettet trening man blir virkelig god.

Internasjonal erfaring

Vi er opptatt av din faglige og personlige utvikling. Gjennom opphold hos våre internasjonale samarbeidspartnere, såkalte secondments, får du utviklet deg i ønsket retning og etablert ditt eget unike nettverk.

Alumni

Tidligere ansatte blir gjerne gode forretningsforbindelser. Wiersholms alumniprogram er en fin mulighet til å holde kontakten med tidligere kollegaer og holde seg oppdatert på firmaets virksomhet og utvikling. Dessuten er det en unik sosial arena. Vi avholder jevnlig alumnitreff.

Jeg ønsker å motta invitasjoner

Vi i Wiersholm har også en alumnigruppe på LinkedIn som vi ønsker tidligere ansatte velkommen til å bli medlem av.

Jeg ønsker å bli medlem

Arrangementer

Frokostseminar
18.oktober

Arbeidsgivers aktivitetsplikt

Frokostseminar
25.oktober

Ny hvitvaskingslov og krav til kundekontroll

Konferanse
6.november

YIN-foredrag hos Wiersholm