Kontraktsrett

En kontraktsprosess består av flere faser. Kontrakten skal forberedes, utformes, forhandles, gjennomføres og avsluttes. Uansett fase er det viktig å finne den beste juridiske og kommersielle løsningen.

Vi har betydelig erfaring fra kontraktsforhandlinger, kontraktsutforming, prosjektgjennomføring og sluttoppgjør, samt tvisteløsning dersom kontrakten ikke gjennomføres som planlagt. Med klienter som er lands- eller verdensledende i sine bransjer må den juridiske bistanden vi gir alltid være bunnsolid. Flere av våre advokater er også anerkjente oppmenn, eksperter, voldgiftsdommere og meglere i tvister om kontrakter.

Vi bistår i alle kontraktens faser og på alle områder av kontraktsretten, fra enkle til komplekse kontrakter, både norske og internasjonale, f.eks. om oppføring av bygg, anlegg og skip og levering av varer og tjenester både offshore og på land. Vi arbeider også tett med teknisk personell for å sikre at kontrakten passer til den ønskede leveransemodellen.

"The team is praised by clients for the quality of its legal advice: "Their lawyers have a great range of knowledge, a commercial approach and they are always available when we need them."