Aktuelt i Wiersholm

Våre aktuelle saker

Nyheter

Går din virksomhet på fornybar energi?

Publisert: tirsdag, 19.juni 2018

Globale aktører som Google, Facebook, Hydro og Alcoa velger nå å dekke hele eller deler av sitt energiforbruk med ny norsk fornybar energi. Det er særlig utbygging av vindkraft som bidrar med nye kraftvolumer til smelteverkene og datasentrene. 

Nyhetsbrev

Endringer i arbeidsmiljøloven om fast og midlertidig ansettelse

Publisert: mandag, 18.juni 2018

Stortinget vedtok sist uke endringer i arbeidsmiljølovens regler om fast og midlertidig ansettelse, samt innleie fra bemanningsforetak. Selv om det i lovforarbeidet var særlig fokus på utfordringer i bemanningsbransjen, gjelder de vedtatte endringene for alle typer virksomhet og alle bransjer. 

Nyheter

Oslo tingrett underkjenner særnorsk eierspredningsregime

Publisert: torsdag, 14.juni 2018

Wiersholm har representert Netfonds i erstatningssak mot staten knyttet til krav om eierspredning i banker og forsikringsselskaper. Tingrettens dom i saken forelå 8. juni 2018. 

Nyheter

Ung i Finans hos Wiersholm

Publisert: torsdag, 7.juni 2018

Vi er sammen med DNB og Nordnet stolte sponsorer for dette spennende nettverket og var i går vertskap for deres sommeravslutning.  

Konferanse
5.desember

Nordic Buy Out Forum 2018

Nordic Buy Out Forum er en viktig arena for både Venture Capital/Private Equity bransjen og alle andre aktører (industrielle som finansielle) som har tilknytning til eller arbeider med transaksjonsmarkedet i Norge eller andre nordiske land.

Brosjyre

Compliance, myndighetskontakt, krisehåndtering og foretaksstraff tjenestekatalog

Wiersholm er ledende juridisk rådgiver innen compliance, myndighetskontakt, krisehåndtering og foretaksstraff. I denne tjenestekatalogen synliggjør vi hvordan vi bistår offentlige og private aktører innen alle faser og fagområder.

Brosjyre

Studentbrosjyre

Vi har store forventninger til din karriere. Er du engasjert, dynamisk og har høye faglige kvalifikasjoner som du vil utvikle i samarbeid med oss, da er vi rett sted for deg.

Wiersholm Agenda

Wiersholm Agenda nr. 2 - 2015

I denne Agendautgaven setter Wiersholm søkelys på ulike fasetter ved den stadig akselererende teknologiutviklingen.

Wiersholm Agenda

Wiersholm Agenda nr. 1 - 2015

Forfatter: Wiersholm
Utgitt: 2015
Full fres i eiendomsmarkedet. Lav lånefinansiert rente sammen med en risikojustert avkastning for næringseiendom som fremstår attraktiv, bidro til høy aktivitet i eiendomsmarkedet i 2014. Vi har grunn til å tro at nivået holder seg inneværende år.