Aktuelt i Wiersholm

Våre aktuelle saker

Nyhetsbrev

EUs nye rapporteringsregler om bærekraftige investeringer

Publisert: fredag, 9.august 2019

EU-parlamentet har nylig vedtatt nye rapporteringsregler vedrørende bærekraftige investeringer. Forordningen pålegger finansielle markedsdeltagere – i hovedsak investorer og kapitalforvaltere - samt finansielle rådgivere, å integrere vurderingen av bærekraft i sine beslutningsprosesser og å offentlig formidle bærekraftsrelaterte opplysninger om finansielle produkter. 

Nyhetsbrev

IPR & TMT Q2 2019

Publisert: onsdag, 3.juli 2019

Wiersholm gir deg i dette nyhetsbrevet en oversikt over hva som skjedde innenfor immaterialrett, teknologi og media i andre kvartal 2019. 

Nyheter

Ugyldig eiendomsskatt og bare på grensen til det lovlige

Publisert: mandag, 1.juli 2019

Etter at Høyesterett, i likhet med lagmannsretten, fant Oslo kommunes vedtak om utskriving av eiendomsskatt for 2016 ugyldig, skriver Wiersholms advokat Bettina Banoun i denne kronikken i DN at kommunen også bør betale tilbake 177 millioner kroner i eiendomsskatt for 2017. 

Nyhetsbrev

Siste spiker i kista for fradragsrett for transaksjonskostnader?

Publisert: onsdag, 26.juni 2019

For andre gang har retten behandlet et søksmål der Finansdepartementet har saksøkt sin egen Skatteklagenemnd for avgjørelser de er uenig i. 

Konferanse
5.september

Transfer Pricing Forum 2019

Wiersholms årlige seminar hvor våre internprisingseksperter vil gå i dybden på et utvalgt tema.

Frokostseminar
20.august

Frokostseminar - Når blir utenlandske selskaper skattepliktige til Norge?

Frokostseminar om hjemmehørendebegrepet og tilgrensende problemstillinger for utenlandsstrukturer

Konferanse
5.desember

Nordic Buy Out Forum 2019

Nordic Buy Out Forum er en viktig arena for både Venture Capital/Private Equity bransjen og alle andre aktører (industrielle som finansielle) som har tilknytning til eller arbeider med transaksjonsmarkedet i Norge eller andre nordiske land.

Brosjyre

Compliance, myndighetskontakt, krisehåndtering og foretaksstraff tjenestekatalog

Wiersholm er ledende juridisk rådgiver innen compliance, myndighetskontakt, krisehåndtering og foretaksstraff. I denne tjenestekatalogen synliggjør vi hvordan vi bistår offentlige og private aktører innen alle faser og fagområder.

Brosjyre

Studentbrosjyre

Vi har store forventninger til din karriere. Er du engasjert, dynamisk og har høye faglige kvalifikasjoner som du vil utvikle i samarbeid med oss, da er vi rett sted for deg.

Wiersholm Agenda

Wiersholm Agenda nr. 2 - 2015

I denne Agendautgaven setter Wiersholm søkelys på ulike fasetter ved den stadig akselererende teknologiutviklingen.

Wiersholm Agenda

Wiersholm Agenda nr. 1 - 2015

Forfatter: Wiersholm
Utgitt: 2015
Full fres i eiendomsmarkedet. Lav lånefinansiert rente sammen med en risikojustert avkastning for næringseiendom som fremstår attraktiv, bidro til høy aktivitet i eiendomsmarkedet i 2014. Vi har grunn til å tro at nivået holder seg inneværende år.