Nyheter

Morten Goller er ny managing partner i Wiersholm

Goller overtar lederrollen etter Nils H. Thommessen.

Morten Goller er ekspert på tvisteløsning, og arbeider særlig med anskaffelsesrett og skatterett. Han er rangert som Norges fremste ekspert på anskaffelsesrett og en ledende advokat på sivilrettslig prosedyre i Finansavisens årlige advokatundersøkelse. Han er videre rangert som en av Norges ledende advokater i anskaffelsesrett, konkurranserett, prosedyre og tvisteløsning av Chambers Europe, Chambers Global og Legal 500. I Finansavisen årlige advokatundersøkelse er han i tillegg kåret til bransjens mest ettertraktede advokat av våre konkurrenter flere år på rad.

- Morten er en av Norges dyktigste og mest anerkjente advokater. Han er kommersiell, analytisk, faglig høyt respektert og en naturlig arvtaker til MP-rollen i Wiersholm. Vi ser frem til å ha ham som managing partner ved siden av hans advokatvirke i årene som kommer og er sikre på at han vil lede selskapet i riktig retning, sier Wiersholms styreleder Stephan L. Jervell.

Når han nå tiltrer som Managing Partner, vil han balansere sitt arbeid mellom å være Wiersholm-sjef og advokat.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på lederjobben i Wiersholm, men det er samtidig uaktuelt for meg å slippe klientarbeidet helt. Jeg er først og fremst advokat. Heldigvis har vi under Nils sin ledelse fått etablert en svært kompetent og operativ administrasjon, som i stor grad bidrar til firmaets daglige drift. Det er også en rekke andre partnere som vil trå til og ta et særlig ansvar for sentrale områder, som Kai Thøgersen innen rekruttering/HR, Rune Opdahl innen fag/kompetanse og vår nye partner Christel Søreide når det kommer til CSR. Jeg ser derfor for meg en jevn fordeling mellom advokatarbeid og ledelse, sier Wiersholms nye sjef. 

Morten Goller kom til Wiersholm fra Wikborg Rein i 2014 og har de siste årene vært fagsjef i Wiersholm, og ledet firmaets markedsgruppe for Energi og Shipping. Morten arbeidet tidligere hos Regjeringsadvokaten og har vært nemndsmedlem i Klagenemnda for offentlige anskaffelser. Han har møterett for Høyesterett og prosederer jevnlig saker for denne domstolen. Morten har også omfattende erfaring fra internasjonal voldgift og fra EFTA-domstolen.

Klikk for detaljer

Morten Goller

Managing Partner Se full CV

Ta kontakt med

Klikk for detaljer

Christine Liæker Lindberg

Markeds- og kommunikasjonsdirektør Se full CV