Nyheter

Nordic Buy Out Forum 2015

Den 3. desember arrangerer Wiersholm, i samarbeid med Norsk Venturekapitalforening (NVCA), Nordic Buy Out Forum. Dette er femte gang vi samler aktørene innen transaksjonsmarkedet til Norges viktigste bransjetreff.

Femårsjubileet kan feires med den rykende ferske Herkules-dommen, prosedert av Morten Goller. Denne omtales som en viktig seier for private equity-bransjen og fastslår at "carried interest" ikke er å anse som lønn. Goller er selvsagt til stede ved årets arrangement og kommer til å gi sine kommentarer og analyser til implikasjonene av dommen.

NBOF har blitt Norges største arrangement for aktører innen M&A. Og kan hevde seg blant de største samlingene for denne bransjen i Norden for øvrig. For å skape merverdi for og engasjement hos deltakerne på årets event, har vi har valgt ut følgende tre hovedsaker:

  • Utfordringer og muligheter ved investeringer i techselskaper
  • Rammevilkår for private equity og venture-selskaper
  • Trender og utsikter for 2016

Det blir i år også paneldebatt med politikere fra både venstre og høyre-fløy og aktører fra bransjen.

Egne nettsider for NBOF

En annen nyhet er at arrangementet har vokst seg stort nok til å få egne nettsider, all informasjon finnes dermed på www.nbof.no

Arrangementet finner sted på Radisson Blu Scandinavia Hotel på Holbergs plass i Oslo. Wiersholm er stolt arrangør av et så spennende og viktig event som det NBOF har blitt. Vi ser frem til å ønske alle velkommen til en konstruktiv og innholdsrik dag.

Ta kontakt med