Nyheter

Nytt år og to nye partnere i Wiersholm

Den 1. januar 2017 tiltrådte Kristian Martin Lind og Kristine Hasle Øverby som partnere. Begge har lang fartstid i Wiersholm når de nå går inn i partnerskapet.

Kristian Martin Lind startet som fullmektig i Wiersholm i 2007, ble fast advokat i 2010, hadde et secondment i London hos Slaughter and May i 2010-2011 og rykket opp til senioradvokat i 2013. Lind bistår klienter som opererer eller som har interesser i handel og teknologi og i olje- og gassindustrien. Han arbeider hovedsakelig med fusjoner og oppkjøp, restrukturering og generell selskapsrett og har bred erfaring med å forhandle og opprette grenseoverskridende joint ventures og andre virksomhetssammenslutninger mellom aksjonærer.

Kristine Hasle Øverby startet som advokatfullmektig i Wiersholm i 2005, ble fast advokat i 2009 og senioradvokat i 2012. Hasle Øverby bistår hovedsakelig klienter innenfor forretningsområdene bank og finans og shipping, med hovedvekt på internasjonale transaksjoner. Hun har i tillegg kompetanse innenfor selskapsrett og oppkjøp/fusjon av næringsvirksomhet. Øverby er rangert som up-and-coming advokat i kategorien bank og finans i Finansavisens årlige advokatundersøkelse. Hun er også rangert som en associates-to-watch på sjørettsområdet av Chambers Europe.

De nye partnerne vil være viktige bidragsytere til Wiersholms kompetanse og konkurransekraft i årene fremover.