Nyheter

Ung i Finans hos Wiersholm

Vi er sammen med DNB og Nordnet stolte sponsorer for dette spennende nettverket og var i går vertskap for deres sommerarrangement.

Ung i Finans, nettverket for dem under 35 som på en eller annen måte jobber med finans, avholdt sitt sommerarrangement hos oss onsdag 6. juni. Kvelden startet med foredrag ved unge ledere i vårt auditorium og på programmet var innlegg ved Christian Melby (Summa Equity), Morten Borge (Ferd), Rikke Eckhoff Høvding (NVCA) og Trond Morten Lindberg (BDO). De fire delte sine perspektiver på å være unge ledere og kom med gode råd for hvordan man best utvikler sin karriere.

Ung i Finans hadde sitt første arrangement hos Wiersholm i februar 2017. Da var Finansminister Siv Jensen en av foredragsholderne. Nettverket besto den gang av 200 medlemmer og har siden da vokst til over 1300 unge i finans.

Managing partner i Wierhsolm, Morten Goller ønsket velkommen til gårsdagens arrangement og understreket hvor stolte Wiersholm er for å være sponsor av dette nettverket. Vi er glade for å kunne bidra til en arena for kunnskapsdeling og erfaringsutveksling for de som vil utgjøre fremtidens finansbransje.

Ta kontakt med

Klikk for detaljer

Christine Liæker Lindberg

Markeds- og kommunikasjonsdirektør Se full CV