Nyheter

Wiersholm Open for tiende gang

En sprek syklistgjeng samlet seg ved Bogstadvannet onsdag 24. august for siste runde med Wiersholm Open.

190 deltakere sto på startlisten til Wiersholms suksess-arrangement. Med Knut Bergo fra Wiersholm i spissen har opplegget vokst hvert år og samlet klienter, forretningsforbindelser og venner av Wiersholm til denne uformelle, men spennende konkurransen fra Bogstad, via Sørkedalen og opp til mål på Tryvann.

I år var det knyttet stor forventning til om noen kunne utfordre sykkel-esset Sondre Holst Enger. Tour de France-debutanten var åpenbar favoritt før start. Men bakkene opp mot Holmenkollen viste seg tøffe på den grå augustdagen og Enger endte til slutt på tredje plass.

Vinneren i proffklassen ble Åsbjørn Slagtern Fjellvåg med tiden 39:52 og på en god andre plass Mikkel Tefre samme tid som Sondre Holst Enger 40:02.

Flere vinnere ble kåret i målområdet: I dameklassen Trude Natholmen, juniorklassen Truls Fjellheim Jorde og for lang løype Erik Van Megen.

Vinnerpremiene på 10 000 NOK ble delt ut til vinnernes prefererte veldedige organisasjoner, og tradisjonen tro overrakte Wiersholm en sjekk til vår samarbeidsorganisasjon Right to Play på 40 000 NOK, to hundre for hver deltaker i Wiersholm Open. Vi takker også Right to Play for deres deltakelse og engasjement på arrangementet vårt.

Sigurd Sollien, crewet og Wierhsolms egne cheerleadere tok seg godt av deltakerne både før, under og etter sykkelrittet.

Vi takker alle som har vært med på å gjøre Wiersholm Open til et høydepunkt på sensommeren de siste ti årene. Deres engasjement og blodslit har inspirert oss alle. Før premieutdelingen i går, hedret vi veteraner som har vært med over mange år.

Vi kommer tilbake med et nytt konsept som viderefører konkurranseånden, samholdet og sportsgleden vi har fått gjennom ti år med Wiersholm Open.