Nyheter

Wiersholm-advokat utnevnt til statssekretær

Marit Berger Røsland fra Wiersholm er i dag utnevnt som statssekretær på Statsministerens kontor. Hun kommer fra stillingen som senioradvokat i Wiersholm og har jobbet hos oss siden 2006.

Som statssekretær blir hun en del av Erna Solbergs nærmeste politiske stab og vil følge arbeidet i regjeringen tett

- Dette var et tilbud det var umulig å si nei til. Jeg gleder meg å bli en del av Ernas team og være en del av regjeringsprosjektet, forteller Marit.

Marit Berger Røsland har tidligere vært politisk aktiv blant annet som politisk rådgiver i Utenriksdepartementet og medlem av Oslo Bystyre, men har ikke hatt noen verv siden 2007. 

- Å ha en faglig plattform som jurist og advokat betyr mye. Wiersholm er et ledende advokatfirma med mange talenter og forbilder. Selv om jeg nå gjør et politisk comeback føler jeg meg ikke ferdig med advokatlivet, sier hun.

- Dette er tredje gang en Wiersholm-advokat er bedt om å bistå landets regjering som statssekretær. Våre tidligere kollegaer Wegger Strømmen og Vidar Helgesen ble hentet fra Wiersholm til posten som statssekretærer i UD, og er i dag henholdsvis utenriksråd i UD, og EU-minister i Solberg-regjeringen, sier Managing partner Nils Thommessen. 

- At Marit nå blir statssekretær for Statsminister Erna Solberg er vi veldig stolte av. Marit er en stjerne i sin generasjon og det er en veldig anerkjennelse av henne at Solberg nå har håndplukket henne, sier Thommessen. 

- Marit var et politisk talent da hun kom til oss i 2006, og viste raskt at hun også kom til å bli en ledende advokat på sitt område. Hun er i dag en av landets fremste Investigation- og Compliance-advokater, sier partner Jan Fougner.

- Wiersholm skal alltid være hjemme for deg og du er når som helst velkommen tilbake, avslutter Nils Thommessen.