Nyheter

Hos oss tar vi de store utfordringene sammen

Wiersholm bygger fremtidens advokatfirma ved å koble dyktige og kloke hoder fra et bredt spekter av fagdisipliner. Nå ser vi etter flere kunnskapsrike og engasjerte lagspillere – er du vår neste problemløser?

Wiersholm søker klientutvikler 

Vi ser etter en engasjert og strukturert klientutvikler som vil videreutvikle klientreisen i Wiersholm. Klientutvikleren vil jobbe tett opp mot dedikerte klientteam og forretningsstøtte.

Les mer om stillingen her

Wiersholm søker Compliance og CSR-ansvarlig

Vi ser etter en engasjert og strukturert Compliance og CSR-ansvarlig.

Du vil ha en sentral rolle i risikostyring og -kontroll i vår virksomhet. Gjennom en risikobasert tilnærming skal du bidra til etterlevelse av gjeldende lover og internasjonale krav knyttet til blant annet antikorrupsjon, varsling, etikk, anti hvitvasking, arbeidsrett, miljøvern, HMS, diskriminering, likestilling og GDPR. Du må holde deg faglig oppdatert og bistå aktivt med råd, veiledning og opplæringsaktiviteter.

Les mer om stillingen her

Wiersholm søker Prosjektleder

Vi ser etter en engasjert og strukturert prosjektleder som kan bidra til å styrke vår posisjon og sikre at alle våre klientprosjekter (saker) gjennomføres på en profesjonell, effektiv og helhetlig måte. Stillingen vil ha en bred kontaktflate i firmaet og vil jobbe tett opp mot våre klienter, advokater og vårt prosjektstøtteteam.

Les mer om stillingen her

Wiersholm søker Strategi- og forretningsutvikler

Vi ser etter en engasjert og strukturert forretningsutvikler som skal bidra til å styrke vår posisjon, og sikre at vi er i forkant av de endringene advokatbransjen står overfor. Stillingen vil inngå i et team av erfarne strategi- og forretningsutviklere, og ha en bred kontaktflate i hele firmaet. Stillingen rapporterer formelt til COO/CFO.

LES MER OM STILLINGEN HER

Møt vårt tverrfaglige team

Bli bedre kjent med noen av våre flinke folk som forteller om sin faglige bakgrunn og hverdag i Wiersholm.

Les mer her


Ta kontakt med:

Klikk for detaljer

Lene Helstad Haugen

Senior HR rådgiver Se full CV
Klikk for detaljer

Christine Liæker Lindberg

Markeds- og kommunikasjonsdirektør Se full CV