Advokatene Svein-Helge Hanken, Magnus Nordøy Snellingen og Petter Thomren Moltu er nye partnere i Wiersholm fra og med 1. januar 2022.

– Det er en glede å kunne ønske tre svært dyktige kollegaer velkommen som partnere i Wiersholm. De nye partnerne har i lang tid utmerket seg faglig og har også en god relasjon til mange av våre viktigste klienter. I tillegg er de viktige interne bidragsytere som sprer glede og motivasjon rundt seg, kommenterer managing partner i Wiersholm, Morten Goller.

Les nyhetssak i Advokatbladet med kommentarer fra de nye partnerne.

Svein-Helge Hanken

Svein-Helge har master i rettsvitenskap fra UiO i 2011 og har bakgrunn som fullmektig i Schjødt og advokat i Cermaq. Han begynte som fast advokat hos Wiersholm i 2016 og arbeider hovedsakelig med M&A, med særlig fokus på fiskeri og havbruk. Svein-Helge ble i Advokatundersøkelsen 2021 kåret til en av Norges “Up an Coming” internasjonale advokater.

Magnus Nordøy Snellingen

Magnus har master i rettsvitenskap fra Universitetet i Tromsø i 2008. Han har bakgrunn som advokatfullmektig i Haavind og dommerfullmektig i Drammen tingrett før han begynte som fast advokat hos Wiersholm i 2012. Magnus jobber primært med tvisteløsning i selskaps-, kontrakts- og erstatningsrett. Han har i de senere år særlig arbeidet med komplekse kontrakts- og ansvarssaker i bank- og finanssektoren.

Petter Thomren Moltu

Petter har master i rettsvitenskap fra UiO i 2010​. Han begynte som fullmektig hos oss i 2011 og har siden gått alle gradene hos oss. Petter arbeider hovedsakelig med bankfinansiering og obligasjonslån. Han bistår både långivere og låntakere med ulike former for bankfinansiering, herunder prosjektfinansiering og oppkjøpsfinansiering, samt både tilretteleggere og utstedere med obligasjonslån. Petter er av Chambers Europe 2021 regnet som en “Associate to Watch” og av Legal 500 som en “Rising Star” innen bank og finans.