Oda H. Ekre og Karsten Kreiling kommer fra stillinger som Managing Associates i Wiersholm og tiltrer som partnere fra og med 1. januar 2024.

Oda og Karsten utmerker seg begge som svært dyktige advokater og har vært sentrale personer på sine fagområder i en årrekke i Wiersholm. I tillegg er de utrolig hyggelige kollegaer som også har en høy standing hos klientene våre. Vi er veldig glade for kunne å ønske dem velkomne som partnere i firmaet, sier Managing Partner Morten Goller.

– Et av Norges beste anskaffelsesmiljøer
Oda Hellenes Ekre har mastergrad i rettsvitenskap fra Universitetet i Oslo i 2013. H​un tok deler av graden ved Vrije Universiteit Amsterdam. Oda kom inn som Associate (advokatfullmektig) i Wiersholm 2014 etter å ha jobbet ett år som advokatfullmektig i Wikborg Rein. Hun rykket opp til Senior Associate i Wiersholm i 2017 og til Managing Associate i 2020. Oda jobber hovedsakelig med offentlige anskaffelser, kontraktsrett og tvisteløsning samt compliance og granskning. Hun er på topp ti-listen innen offentlige anskaffelser i den årlige Advokatundersøkelsen og rangert som Rising Star av Legal 500.

Jeg er skikkelig stolt og glad for at jeg har blitt tatt opp som partner i Wiersholm, et advokatfirma som representerer en unik kombinasjon av svært høy faglig dyktighet og et arbeidsmiljø som er preget av samhold og trivsel. Denne kombinasjonen verdsetter jeg veldig høyt, og jeg ser frem til å bidra både faglig og sosialt i den nye rollen. Jeg gleder meg også veldig til å få være med på å videreutvikle et av Norges beste anskaffelsesmiljøer sammen med mine dyktige kollegaer i årene som kommer, sier Ekre.

– Store ambisjoner om videre vekst
Karsten Kreiling har studert jus og økonomi ved Humboldt-Universität zu Berlin. Han har juridisk embetseksamen fra 2010 og avsluttende embetseksamen og bevilling som tysk advokat fra 2015. I tillegg har han en LL.M. i International Commercial and Business Law fra King’s College London i 2012. Karsten begynte sin karriere som advokat i firmaet Gleiss Lutz i Tyskland i 2015​. Han kom til Wiersholm som Senior Associate i 2017 før han rykket opp til Managing Associate i 2020. Karsten er spesialisert på M&A-transaksjoner og selskapsrett. Han bistår jevnlig oppkjøpsfond og industrielle aktører i forbindelse med oppkjøp og fusjoner på tvers av en rekke sektorer, ofte med grensekryssende og internasjonale aspekter. Han er i Advokatundersøkelsen stemt frem blant landets mest lovende talenter som internasjonal advokat.

Jeg gleder meg veldig, er stolt og veldig takknemlig for tilliten fra Wiersholm. At jeg får denne sjansen med min bakgrunn, viser etter min mening mye om hva Wiersholm er og hvilke verdier Wiersholm står for: Viljen til å tenke annerledes, at alle får en sjanse, og at man ønsker at alle skal lykkes – uavhengig av hvor man kommer fra, sier Kreiling.

I Wiersholm jobber noen av de dyktigste M&A-advokatene som finnes, og å få muligheten til å jobbe videre med dem for å hjelpe klientene med deres viktigste og vanskeligste saker er ekstremt motiverende. Wiersholms corporate-avdeling har store ambisjoner om videre vekst, og jeg gleder meg veldig til å bidra til det, med mitt fokus på transaksjoner med grensekryssende, internasjonale aspekter, forteller Kreiling.