Er du en dyktig fagperson og ønsker å jobbe sammen med oss på utvalgte oppdrag?

Advokatbransjen er i utvikling, og Wiersholm er i vekst. Vi har til tider behov for ekstra kapasitet og gjør det derfor mulig for dyktige fagpersoner å jobbe på prosjekter sammen med oss på kortsiktige eller langsiktige oppdrag.

Vi kaller ordningen Wiersholm Select. Wiersholm Select er en gruppe utvalgte advokater eller konsulenter som ikke er ansatt i Wiersholm, men som jobber sammen med oss og styrker laget vårt på enkelte oppdrag.

Wiersholm Select er et tilbud for deg som:

  • har mer enn tre års erfaring fra ditt fagområde
  • ønsker å bruke kompetansen din på spennende oppdrag for store nasjonale og internasjonale virksomheter
  • ønsker å være en del av Norges ledende juridiske fagmiljø
  • jobber i et mindre advokatfirma som har behov for tilgang på oppdrag på løpende basis

For å bli med i Wiersholm Select, må du drive ditt eget foretak eller være ansatt i et firma vi kan inngå avtale med. De rette kandidatene må dokumentere høy kompetanse.

Når du er med i Wiersholm Select, holder vi løpende kontakt med deg om aktuelle saker hvor vi har behov for deg og din kompetanse. Oppdragsmengden vil variere. Du kan takke nei til oppdrag hvis du ikke har anledning.

Denne modellen har stor suksess i utlandet, og Wiersholm er nå det første advokatfirmaet til å lansere et slikt tilbud i Norge.

Kan Wiersholm Select være noe for deg, eller har du spørsmål? Send gjerne en e-post til select@wiersholm.no eller ta direkte kontakt med forretningsutvikler Navneet Bajwa.